Stadsontwerp in de buitenwijken

Stadsontwerp: behang, backsplash, vloeren en meer

Een trend die 2020 nooit zag aankomen: suburbia. Steden zijn overbevolkt, het openbaar vervoer is smerig en de prijzen van appartementen zijn hoger dan ooit. Het lijkt onbetaalbaar in combinatie met de COVID-19-pandemie waardoor veel stedelingen naar de buitenwijken verhuizen – en we nemen het u niet kwalijk.

De overgang van de stad naar de buitenwijken zal ongetwijfeld veranderingen in uw levensstijl met zich meebrengen, en daarmee zijn we er om u te helpen. Verhuizen naar de buitenwijken betekent niet dat je je bakstenen muur moet opofferen voor een niet-stimulerende geverfde muur – en je hoeft je minimalistische esthetiek zeker niet op te geven. Deze decoratietips helpen je om het stadsontwerp in een mum van tijd terug in je leven te brengen.

1. muurpapier

Rode baksteen

Een accentmuur van teruggewonnen baksteen behang is misschien precies wat je nodig hebt om het stadsgevoel weer in huis te halen. Ik bedoel echt, wat zegt stadsontwerp meer dan een bakstenen muur? Het kiezen van een rode baksteen zorgt voor een industriële look en vult de kamer met karakter.

Witte baksteen

Of, als u op zoek bent naar een helderdere optie, kies dan voor een getextureerde witte baksteen. Dit getextureerde baksteenbehang zal zeker een loftachtige ruimte creëren die zowel helderheid als minimalisme biedt.

Deze schil en plak behang gaat in minuten omhoog en daalt in seconden, waardoor het perfect is voor zelfs doe-het-zelf-beginners. Het is ook veilig op muren en schadevrij, wat het een zeer wenselijke, niet-permanente optie maakt.

Skyline patroon

Gebruik skylinebehang voor een meer bot stadsontwerp. Het ingewikkelde skylinepatroon van NYC geeft je echt het gevoel dat je de stad nooit hebt verlaten.

Overschilderbaar

Kies voor een meer gepersonaliseerd stadsontwerp voor overschilderbaar behang. Paintables werken als elk ander behang, maar zijn zwaar gestructureerd, zodat u direct over het patroon kunt schilderen. Hiermee kun je nog steeds zichtbare stenen of metrotegels gebruiken, maar je krijgt de kans om het je eigen te maken. Of – waarom ze niet wit houden en de dikke textuur omarmen in zijn oorspronkelijke glorie?

creditSource link

Remcovandesanden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart