Uw decorstijl definiëren om een ​​prachtig huis te creëren

Het bouwen van het huis van uw dromen kost tijd. Het ontdekken en begrijpen van uw inrichtingsstijl en ontwerpvoorkeuren kost ook tijd, en wat vallen en opstaan! Om u te helpen op uw reis naar het creëren van uw perfecte huis, hebben we enkele van de meest populaire decorstijlen van het afgelopen decennium geschetst:

boerderij

Het is geen geheim dat Chip en Joanna Gaines in de voorhoede waren van de heropleving van de boerderij-chique. Ze hebben de stijl nieuw leven ingeblazen om bij de moderne smaak te passen, en de liefde voor de boerderij gaat nog steeds door!

In de kern is de stijl van een boerderijinrichting geïnspireerd op het platteland en onze band met het land. De boerderijstijl neemt rustieke, alledaagse items en verheft ze met eenvoudige maar verfijnde accenten. Geregenereerd en verweerd hout, neutrale paletten met zachte spatten van kleur en textuur, en matzwarte metalen verschijnen vaak in boerderij-geïnspireerde interieurs.

Je zult waarschijnlijk ook een ander berucht hoofdbestanddeel van de boerderijstijl vinden: witte scheepslap. Deze brede, horizontale houten lambrisering werd oorspronkelijk gebruikt voor de buitenkant van schuren en schuren. Scheepslap wordt tegenwoordig vooral gebruikt in interieurs als accentmuur of als legplank.

Houd je van het creëren van gezellige ruimtes met een rustieke maar verfijnde inrichting? Dan is de mix van tijdloos en modern comfort van de boerderij misschien wel jouw perfecte match! Ontdek meer stylingopties met onze collectie boerderij wallpapers!

Moderne kust

creditSource link

Remcovandesanden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart