Wallpaper Mythen: DEBUNKED – Brewster Home

Behang, een luxueus huisontwerp, heeft de afgelopen decennia een behoorlijk lange weg afgelegd. Veel mensen denken aan behang en visualiseren onmiddellijk het vintage chintz-patroon dat de huizen van hun grootouders bedekte en beginnen het pijnlijke verwijderingsproces opnieuw te beleven. Mensen hebben de schoonheid van behang over het hoofd gezien en we zijn hier om het ware potentieel ervan weer aan het licht te brengen door al zijn mythen te ontkrachten. Net als al het andere is behang in de loop van de tijd geëvolueerd en is het niet meer zoals vroeger – dat beloven we.

1. Is behang terug in stijl?

Het antwoord: het ging nooit uit. De meest voorkomende mythe rond behang is dat het een trend uit het verleden is en niet langer in de mode is. Behang was zeker een bloeiende industrie 40+ jaar geleden, aangezien bijna elk huis was gedrapeerd in vintage bloemen, maar net als veel andere nostalgische trends heeft het een comeback gemaakt – en deze keer blijft het bestaan.

Volgens Huis Mooi, “de heropleving van behang vertelt ons dat het tijd is om onbevreesd te zijn en een beetje plezier te hebben”. Natuurlijk, patroontrends komen en gaan, maar behang past zich altijd aan nieuwe trending patronen, kleuren en materialen aan. Het is tijd om je innerlijke interieurontwerper los te laten, je gewone muurverf te dumpen en de overstap te maken naar behang.

Tegenwoordig zijn er wandbekledingen die bij elke inrichtingsstijl passen, van ingewikkelde toile-patronen tot hedendaagse geometrische vormen en alles daartussenin. Bovendien, volgens Huis en tuin, behang is een belangrijke decortrend van 2021. Loop voorop in de trends en begin met zoeken door onze 15.000+ behangontwerpen, Ik beloof je dat er een is die bij je huisstijl past.

Als je daarentegen een oude ziel bent met een waardering voor verouderde inrichting, bekijk dan onze Wallpaper Through the Decades-blog. We hebben de meest populaire ouderwetse achtergronden in dat decennium uitgelicht.

We waarderen alle behangstijlen van de afgelopen eeuw en we hebben ze opnieuw gemaakt met de nieuwste en hoogste kwaliteit materialen – wat ons naar onze volgende mythe leidt.

2. Hoe moeilijk is het om behang te verwijderen?

Een veel voorkomende achtergrondmythe is dat het onmogelijk te verwijderen is. U bent niet de enige met uw traumatische ervaring van het krachtig verwijderen van hardnekkig papier van de muren van een vintage huis in Cape Cod-stijl, maar we zijn verheugd u te laten weten dat die dagen allang voorbij zijn.

Behang zoals we dat in de jaren 80 kenden, werd gedrukt op papieren substraten, waardoor het vrijwel onmogelijk te verwijderen was. U kunt deze papiersubstraten vandaag de dag nog steeds op de markt vinden omdat ze levendigere inktkleuren mogelijk maken, maar het is niet de beste manier om te nemen als u op zoek bent naar een gemakkelijke verwijdering. Het is belangrijk om de ondergrond te controleren bij het kopen en verwijderen van behang.

Stripbare alternatieven

Als je bang bent voor het verwijderbare verwijderingsproces (en we nemen het je niet kwalijk), zijn hier enkele hoogwaardige, sterk aanbevolen verwijderbare alternatieven.

Laat me je kennis laten maken met vliesbehang (vinyl) behang, het meest geprefereerde substraat in de huidige markt. Dit behang is verwijderbaar, waardoor ze in één groot stuk van de muur afpellen, waardoor frustratie wordt voorkomen en onmiddellijke voldoening wordt verkregen. Ze drogen ook van de muur, waardoor deze glad en slijtvast blijft.

Voor een nog eenvoudigere verwijdering, bekijk onze revolutionaire schil & plak behang opties. Peel and stick wallpapers worden gedrukt op een premium substraat dat volledig verwijderbaar is en geen schade aanricht. Het gaat in minuten omhoog en daalt in seconden – echt zo eenvoudig als het klinkt.

Behang was vroeger een nachtmerrie voor mensen die hun huisontwerp vaak willen bijwerken. Nu, het is een droom. Omdat het nu zo gemakkelijk te verwijderen is, kiezen interieurontwerpers en doe-het-zelvers over de hele wereld vliesbehang/schil- en plakbehang als hun eerste keuze als het gaat om het decoreren van een muur. Als je besluiteloos bent of gewoon bij de laatste woontrends wilt blijven, is behang je nieuwe beste vriend.

Voor verdere instructies over het verwijderingsproces, bekijk onze pagina met instructies.

3. Is behang alleen voor muren?

Een andere populaire mythe is dat behang alleen voor muren is. Laat je fantasie de vrije loop als het op behang aankomt. Iedereen, van interieurontwerpers tot doe-het-zelvers, gebruikt behang als een creatieve uitlaatklep en jij ook!

In feite bewaren de meeste doe-het-zelvers het overgebleven papier van hun muurprojecten en hergebruiken ze het voor andere kleine projecten in huis. Hier zijn enkele van onze favoriete unieke plekken om te versieren:

Plafonds

Verhoog uw huis door persoonlijke accenten toe te voegen aan de meest over het hoofd geziene gebieden! Een plafond is een leeg canvas en jij bent de kunstenaar.

keuken eilanden

Ons behang met acryl (vinyl)coating wordt niet aangetast door langdurige blootstelling aan vochtigheid, waardoor het ideaal is voor keukens en badkamers. De mogelijkheden zijn eindeloos in 2021!

Laden, bureaus, bureaus

Maak je meubels helemaal naar je zin door je persoonlijke touch toe te voegen, of het nu gaat om gestructureerd imitatiehout of een gedurfd eclectisch ontwerp.

Terwijl u creatief aan het worden bent, moet u er rekening mee houden dat u zich niet hoeft te beperken tot alleen platte papieren. De evolutie van behang heeft ons ook textuur gebracht, zoals verhoogde inkten, imitatiehout/baksteen, flock, imitatiegrasdoek en nog veel meer. Het valt niet te ontkennen dat behang een negatieve connotatie heeft vanwege zijn beruchte reputatie, maar deze ontkrachte mythen zijn het bewijs van zijn evolutie. Producten in je eigen huis zijn in niets meer zoals 40 jaar geleden, en behang ook niet! Probeer het eens – doe mee met de behangrevolutie.


creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Remcovandesanden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart