Top 5 trends voor woninginrichting lente 2021

Het bijwerken van mijn interieur om bij te blijven met de laatste trends is een guilty pleasure van mij. Ik merk dat ik seizoensgebonden trektochten maak naar Target of Home Goods, omdat een nieuw seizoen een perfect excuus is om mijn huisstijl te veranderen.

Zelfs als je geen trendjager bent zoals ik, is de lente een geweldige tijd voor een opfrisbeurt van het ontwerp! Door deze top 5 interieurtrends voor lente 2021 op te nemen, zal je interieur nieuw leven inblazen:

1. Muurschilderingen

Met elk nieuw seizoen komen er nieuwe trends, en dit voorjaar gaan we creatief aan de slag met muurschilderingen. Muurschilderingen zijn perfect om een ​​modern en artistiek tintje aan je huis te geven. Ze zijn ook een geweldige optie als je weinig tot geen ervaring hebt met het installeren van behang en nog niet helemaal klaar bent om die sprong te wagen! Elke muurschildering wordt geleverd in eenvoudig te installeren panelen – meestal 4 tot 6 stuks, afhankelijk van de grootte van de muurschildering – die eenvoudig bij elkaar passen en ophangen.

Muurschilderingen zijn er in een breed scala aan stijlen, van artistiek en illustratief tot oogverblindend fotografisch realisme. Ontdek de mogelijkheden voor uw huis door een kijkje te nemen in onze collecties!

creditSource link

Remcovandesanden.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart