Vier herfstdecortrends voor een warm, gezellig en uitnodigend interieur voor 2021

Terwijl de zomer langzaam overgaat in de herfst, verwelkomen we de frisse lucht en alle gezellige sfeer die het seizoen met zich meebrengt. Om de natuurlijke gezelligheid van het seizoen binnenshuis te weerspiegelen, zijn we hier om de vier beste herfstdecortrends te delen voor het creëren van dat gevoel van warmte en welzijn in uw huis.

Kleurenpalet

Verwacht dit najaar veel rustgevende en aardse neutrale kleuren. De stalen van Pantone laten het kernassortiment van veelzijdige tinten zien, maar we zouden nalatig zijn als we de terracottastrend die aan populariteit wint niet zouden noemen. Van dof oker tot rijk rood, deze kleur is het toppunt van herfst en opkrullen voor een vuur.

Herfst, verreweg het rijkste seizoen voor kleur, geeft je de mogelijkheid om te spelen met zowel koele, aardende tinten als diepe, warme tinten en het volledige spectrum van het seizoen te omarmen.

Vintage huishoudelijke artikelen

Sinds anderhalf jaar maakt cottagecore furore in de interieurwereld, en dit najaar zal dat niet anders zijn! De vintage en eclectische charme van Cottagecore is praktisch gemaakt voor de herfst en biedt decorateurs een gevoel van sereniteit en veiligheid met knipoogjes uit het verleden vermengd met modernere stukken.

Antiek meubilair vermengd met eigentijdse stukken voegt een beetje grillige warmte toe aan uw ruimte die de hele herfst comfort zal bieden.

Of je nu kiest voor een antieke koperen kandelaar, sierlijke fotolijsten of een iconische Victoriaanse lampenkap, er is een verscheidenheid aan huishoudelijke artikelen (of misschien familiestukken), die je voor de gelegenheid kunt afstoffen.

Gezellige texturen

Het is geen verrassing dat we dit najaar een stijging zien in het gebruik van wol, fluweel en sherpa. Maar het gebruik van deze warme geweven stukken heeft een twist gekregen! Terwijl je meer dan welkom bent om zware plaids aan het voeteneinde van je bed te leggen of een karamelkleurige deken over een bank te leggen, brengen anderen deze texturen naar hun ruimtes met behang om een ​​verfijnde en chique ruimte te creëren.

Bron: Brewster Thuismode

Jennifer’s entertainment kamer is het perfecte voorbeeld. Merk op hoe ze dit op flanel geïnspireerde behang heeft gebruikt om haar muren in een klassieke tartan-ruit te wikkelen. De rijke marineblauwe tinten geven de kamer een stijlvolle en geruststellende sfeer die perfect is voor het ontvangen van gasten en voor knusse filmavonden. (Bonus wijst naar Jen voor het gebruik van verschillende geweven accentstukken om helemaal in te binden.)

Als je niet zeker bent van behang en niet klaar bent om deel te nemen aan de heropleving ervan in het interieurontwerp, raden we je aan een poef in uw woonruimtes om een ​​voorsprong te krijgen op de textuurmeter.

Natuurlijke elegantie

Last but zeker not least is het toevoegen van een deel van de natuurlijke pracht van het seizoen aan uw inrichting! Haal het buitenleven naar binnen, niet met levende planten of botanische knipsels, maar met een eerbetoon aan de vele schoonheden van de natuur. Natuurlijke vezels gevonden in grasdoekbehang, of zelfs een elegant bloemenpatroon zoals deze mural Mehr gebruikt in haar woonkamer, is de perfecte knipoog naar de natuur voor de herfst.

meer chinoiserie-stijlen zijn een bijzonder perfecte manier om een ​​herfstdecor in uw ruimte te brengen. Het is een kunstzinnige mix van de schilderachtige en gestileerde tuinscène, verfraaide meubels en de weelderige stoffen (hallo, prachtige fluwelen stoel!) waarvan we zeiden dat dit een herfstdecor zou zijn dit seizoen. Bonuspunten voor de prachtige okergele tinten in de muurschildering en door de hele ruimte!

Van deze vier herfstdecortrends, welke ga jij dit seizoen in huis halen? Laat hieronder een reactie achter met jouw keuze – of keuzes! – of deel je eigen persoonlijke herfstdecoratietip! Wil je pronken met je seizoensgebonden gestileerde ruimte? Tag ons zeker op Instagram voor een kans om jouw knusse hoekje op onze feed te laten verschijnen!

creditSource link

Remcovandesanden.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart